Moitas das nosas ganas de cambiar, vense reflexadas nos servizos de cafeterías da USC, que queremos que sexa entendido pola universidade coma un SERVIZO e non un negocio de hostelería.
Xa vemos como suben os prezos (non dacordo ao IPC) e cal é a lista básica de produtos: donuts, palmeras ... por non dicir que a abreviatura de gramos, Vicerreitor Mayan, é simplemente a letra g, e non grs.
- Onde están a froita? e os lacteos?
É curioso, falan de dieta atlántica ... e ven con bos ollos un produto básico de consumo a pastelaría industrial (donuts, palmeras ...)
- Que é iso de barra/mesa?
non debería ser un so prezo, e a xente que quere sentarse nunha mesa, que o faga, e despois colabore levando o vaso, taza ou prato ao mostrador?
- Non vos parece prezos para nada "universitarios"?
Non vamos contra das persoas que traballan nas cafeterías ... pero teñen que entender que so nos move a ansia de mellorar o servizo.
Por iso vos propoñemos que entre todos fagamos unha lista do que deberían ser os produtos básicos dunha lista e os seus prezos.
Así como outras cousas, ideas ... que poderían implementarse. Por ex., debería de ser totalmente normal e natural que aquela xente que veña co tupperware e o seu xantar ou bocadillo da casa, puidera facer uso das cafeterías ... podería ser posible instalar fornos microondas. Agora, en moito cafeterías da USC, tes a sensación de que se vas coa túa comida, é como noutro bar-hostelería calquer, que non se pode facer.
Cambiamos a USC ¡
P.D: No noso facebook adxuntamos os pdf cos prezos das cafeterías dos cursos 07/08 e 08/09, alí poderedes ver como a suba é superior ó incremento do IPC.